Aquest avís legal regula l’ús del lloc web [http://www.sisesentit.com] (d’ara endavant, «el lloc web») propietat de [Gemma Galera Rocosa].
(d’ara endavant, «el propietari»). En accedir i utilitzar el lloc web, vostè accepta els termes i condicions establerts en aquest avís legal.
Si no està d’acord amb aquests termes, li recomanem que no utilitzi el
lloc web.


Drets d’Autor:
Tots els continguts i elements gràfics presents en el lloc web, incloent, però no limitant-se a textos, logotips, imatges, vídeos, dissenys i programari, estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i drets d’autor. Queda prohibida la reproducció, distribució, modificació o ús no autoritzat d’aquests continguts sense la prèvia autorització per escrit del propietari.


Ús del Lloc web:
L’ús del lloc web es realitzarà sota la seva pròpia responsabilitat. El propietari no es fa responsable per qualsevol mal o perjudici que pugui sorgir de l’ús del lloc web, incloent-hi la interrupció del servei, errors en la informació o qualsevol altre tipus de pèrdua o mal.


Enllaços Externs:
El lloc web pot contenir enllaços a llocs web externs de tercers. El propietari no té control sobre el contingut o les polítiques de privacitat d’aquests llocs i no es fa responsable per aquests. La
inclusió d’aquests enllaços no implica una associació, aprovació o suport d’aquests llocs.


Modificacions a l’Avís Legal:
El propietari es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar qualsevol part d’aquest avís legal en qualsevol moment i sense previ avís. Li recomanem que revisi periòdicament aquest avís legal per a estar al corrent de qualsevol canvi.