Ballarins i pedagogs professionals i instructors de pilates

El nostre equip de professionals gaudeix de la seva feina i té l’objectiu d’ajudar i ensenyar-te tot allò que necessites per guanyar experiència en el món de la dansa i pilates.

Mestres, instructors i especialistes

Coneix als membres que formen part del nostre equip

Gemma Galera

Directora

Estudia la carrera de dansa contemporània a l’Institut del Teatre i, al mateix temps, Maquillatge Professional de cinema i teatre a Stik Arts Studio. Com a ballarina ha format part de la companyia IT Dansa, Aracaladanza, Dvdance, Contrapunctus danceport, Thomas Noone Dance i Iker Gómez «Teatro Físico»… entre altres.
Ha ballat a diferents festivals com «Trayectos», «Temporada Alta «, «Dansaneu» entre altres.
El 2009 crea, juntament amb el ballarí Maxime Iannarelli, la companyia de dansa Sisè Sentit una companyia que té per objectiu la creació i la col·laboració, una plataforma per a la creativitat. Així comença a treballar amb gent invident en col·laboració amb l’ONCE i inicia així el projecte Magual, recolzat per la Generalitat de Catalunya i el CONCA on varen fer gira nacional i internacional.

Títols obtinguts:
– Grau professional de Dansa Contemporània a L’Institut del teatre.
– Maquilladora professional a Stick art study.
– Instructora del mètode Pilates Mat a Stott Pilates.
– Instructora de Pilates Studio.
– Títol superior de pedagogia de la dansa per l’Institut del Teatre.
– També obté els títols dels cursos de «Abdominales sin riesgo» i «Suelo pélvico» de Blandine Caláis de «Anatomía para el movimiento».
– «Hipolates» Federación española de Pilates.
– «Patologias y el Pilates» Federación española de Pilates
-«Pilates Pre i Postpart» Federación Española de Pilates.
-«Estiramientos de cadenas musculares» Federación española de Pilates.
– Funcional Training per Orthos.

Des del 2011 té la seva pròpia escola: Estudi de dansa i Pilates Sisè Sentit, a Canet de Mar, combinant així la feina de pedagoga i ballarina i des del 2017 és codirectora de l’Escola de Dansa Sinera.

Maxime

job title

Maxime realitza els seus estudis de dansa al Conservatoire Régional de Toulouse i després al Conservatoire National Supérieur de Paris. Premiat per La Académie Française i el Ministeri de Cultura amb una beca d’investigació per continuar la seva trajectòria artística a Taiwan en la Universitat Nacional de les Arts de Taipei durant dos anys.
Ha treballat amb actors, músics i artistes visuals, arquitectes (Jelly Fish a Taiwan) i artistes invidents (Shin Bodo a Taiwan).
Obté un Master en Coreografia l’any 2004 Dance Unlimited (Holanda)
Ha treballat com intèrpret pels coreògrafs: Jo Stromgren, Corinne Lanselle, Luc Petton, Marylen Iglesias, Serge Ricci, Tayeb Benamara, Wes Howard, Ku Ming-Shen, Thomas Noone, Anne-Marie Pascoli, Claudi Bombardo, Jean Marc Heim, Yasmine Hugonnet, Iker Gómez i Jordi Cortès.
Va col·laborar com assistent del coreògraf Jo Stromgren amb»Fièvre»
Co-fundador i coreògraf de la companyia Sisè Sentit des-de l’any 2009 amb Gemma Galera Rocosa.
En el camp de la docència: des de l’any 2008 és professor de dansa a l’Institut del Teatre, on dona classes d’improvisació i tècnica, Taller i composició. Col·laborant amb ITDansa com a professor de dansa contemporània de la Companyia Jove.
Acompanya a molts alumnes i professors al llarg de 10 edicions del Tot Dansa des-de 2013, per generar una dinàmica de creació i una experiència vivencial única, en l’àmbit de la formació i la creació.

He studied Osteopathy at the European University of the Atlantic, Thuban i Dolmen Salut to obtain the Degree from the THUBAN Higher School of Osteopathy Higher Studies  Estudios Superiores en Osteopatía  and the Master in Osteopathy under Scientific Evidence and Clinical Practice from the Higher School of Osteopathy of Thuban group.

Vols aprende d’un equip amb una llarga trajectòria professional?